1.2.0

31 Αυγούστου 2026
  • Νέο αρχείο ειδοποιήσεων

    Οι ειδοποιήσεις που αφαιρείτε πηγαίνουν σε αρχείο από όπου μπορείτε να τις επαναφέρετε, αντί να χάνονται οριστικά.