1.2.4

31 Αυγούστου 2026
  • Πιο σαφείς ρυθμίσεις λογαριασμού

    Η διαγραφή λογαριασμού βρίσκεται πλέον σε ξεχωριστή Ζώνη κινδύνου, μακριά από την Αποσύνδεση.